Online Yoga Cursus - Yoga met Ellen

Ontprikkel, ontstress en kom in balans met deze heerlijke yoga en meditatiecursus

Welkom bij de online yoga cursus! Deze cursus biedt je alle voordelen van een online training:

Comfort en veiligheid van je eigen huis, mogelijkheid om je practice zo veel en vaak uit te voeren. In je eigen tempo, op je eigen manier!

De cursus bestaat uit 9 videolessen van ieder tussen de 20 en 40 minuten lang. Goed voor 5 uur lang oefenen met en leren over ademhaling, meditatie en yoga oefeningen die gericht zijn op verstilling en bewustwording.

Voor wie is deze cursus?

  • Mensen die 'iets' hebben met yoga en bewustwording en graag meer willen weten
  • Mensen die op zoek zijn naar manieren om meer en dieper te kunnen ontspannen
  • Mensen die onrust ervaren, in het hoofd zitten en op zoek zijn naar rust en balans
  • Mensen die een lekkere reset willen voor hoofd, hart en lijf

Wat krijg je?

Dit materiaal is ontwikkeld door Ellen na jaren van professionele ervaring met yoga en meditatie. Ellen is professioneel internationaal yogadocente en heeft daarnaast vele trainingen gevolgd op gebied van persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Bijzonder is dat Ellen tevens haar persoonlijke levenservaring verweeft in haar online lessen. De lessen kun je 24uur per dag volgen, en je hebt levenslang toegang!


Get started now!Frequently Asked Questions


Wanneer begint de cursus en wanneer stopt die?
De cursus start nu en houdt nooit op! Het is een cursus die je compleet op je eigen tempo bepaalt - online. Jij bepaalt wanneer je start en jij bepaalt ook wanneer het ophoudt.
Hoe lang heb ik toegang tot de cursus?
Hoe vind je levenslang klinken? Nadat je je hebt ingeschreven, heb je unlimited toegang tot de cursus voor zolang als jij wil - via elk apparaat (telefoon, computer, Ipad) die je bezit.
Wat als ik niet tevreden ben met de cursus?
We willen niet dat je niet tevreden bent! Als je ontevreden bent met je aankoop, neem dan binnen 30 dagen contact op en we geven je het volledige bedrag terug.
Heb ik ervaring nodig met yoga of meditatie voor deze cursus?
Nee zeker niet! Er is juist veel aandacht voor uitleg zodat je alles goed in je kunt opnemen, we nemen echt de tijd voor poses. Je leert in deze cursus juist veel over de beginselen van yoga en meditatie, via een simpele manier.
Heb ik allerlei ingewikkelde, dure props nodig voor deze cursus?
Nee, zeker niet! Een yogamat is wel fijn en handig.
Kan ik de lessen ook downloaden?
Alle lessen zijn via het platform Teachable te bekijken, via streaming. Om illegale verspreiding en doorsturen te voorkomen, is voor deze weg gekozen. Je kunt binnen het platform de lessen zo vaak bekijken wanneer je wil. Toegang is voor altijd :)
Ik heb geen creditkaart, kan ik de cursus op een andere manier aanschaffen?
De huidige betaalwijze van Teachable laat alleen creditcard betalingen toe. Heb je geen creditcard, maar wil je de cursus wel graag hebben, stuur dan een mail naar [email protected]. Je krijg dan een andere betaalwijze door (regulier overmaken), en je krijgt via Ellen - via je email - gewoon toegang tot de cursus. Dit geldt voor betaling in één keer, niet voor betaaltermijnen.

Your Instructor


Ellen Aarts
Ellen Aarts

Ik ben een Yin yoga docente en woon in Zuid-Spanje. Ik run mijn eigen online coachingspraktijk, werk als energetisch therapeut en geef aan een internationaal gezelschap yogales bij een gerenommeerd yoga retreat centrum. Ik leid meerde malen per jaar mijn eigen Relax & Restore retreats. Hierbij neem ik cliënten uit verschillende een week lang mee op een reis naar binnen, met ontspanning via yoga, meditatie, natuur en coaching. Ik ben dol op mijn werk en wil het graag met je delen.

Yin yoga is mijn passie, en heeft me geholpen in een tijd waarin kampte met PTSS, angst en burnout. De verstilling en de "bewegende meditatie" in yin yoga heeft me geholpen rust te krijgen in mijn hoofd, weer in contact te komen met mijn lijf en het heeft me allerlei tools aangereikt waarmee ik in het dagelijks leven mijn innerlijke rust kan bewaren. Het heeft me helpen transformeren in de persoon die ik nu ben.

Ik heb mijn leven in stadse leven in Amsterdam een aantal jaren terug omgeruild voor een totaal ander leven en nu ben ik op missie om mensen te helpen ontspannen. Er is een prachtig Chinees gezegde waar ik fan van ben en graag even met je wil delen: "Tension is who you think you should be. Relaxation is who you really are".

In deze cursus heb ik belangrijke alledaagse thema's als stilte, aarden, aanwezig zijn en omgaan met emoties verwerkt met mijn achtergrond als Yin yoga docent en coach. In makkelijke taal, rustige uitleg en meditatieve yoga leer je niet alleen de voordelen van deze vorm van yoga kennen, maar leer je ook lessen over ademhaling en meditatie op een down-to-earth manier.

Dank je wel voor je interesse en ik hoop van harte dat deze cursus je helpt!

Liefs,


Get started now!Wat ik heel bijzonder vind is dat Ellen op een hele down-to-earth manier het spirituele kan overbrengen. En dat was wat ik kon gebruiken. Ik zit meer in mijn lichaam nu, het heeft me geholpen om weer te voelen waar ik sta in mijn leven en in mijn lichaam. En Ellen is ook zo relaxed en zo spontaan tegelijk. Het is niet suffig, het is speels en er is ruimte voor afwisseling. Je ziet dat Ellen dichtbij zichzelf staat en dat straalt ze uit.

Sophie (psychologe)

Ik heb met deze cursus mijn batterijen volledig kunnen opladen. EEN AANRADER!

Kim (economische consulente)


De cursus was mijn echte kennismaking met yoga. Ik had wel eens de zonnegroet gedaan met een boek maar dat lukte niet goed. Niet genoeg kracht in polsen en problemen met mijn knieën. Mijn twijfels waren vooral of mijn lichaam wilde meewerken. Ik ben 67 jaar en heb jarenlang te hard gewerkt achter de computer en te weinig gesport.

De cursus was een zeer positieve ervaring. Niet alles gaat zoals jij vertelt, maar met kleine aanpassingen (even ontspannen of een andere houding bij mediteren) gaat het steeds beter.

Een belangrijk resultaat is meer rust in mijn hoofd en mijn lichaam wordt een beetje soepeler. Ik kan het aanbevelen aan iedereen die er voor open staat, want volgens mij zijn de meeste oefeningen voor iedereen te doen. Ellen, zoals je kunt lezen ben ik heel blij met deze kennismakingscursus.

Agnes

Het rustige van de yoga die jij in de cursus combineert met het mediteren vind ik prettig om te doen. Ik ga dan ook de lessen voor mijzelf herhalen. Er zijn mensen die zien dat ik gegroeid ben en daar heeft de cursus ook mede aan bijgedragen door de rust die het mij gegeven heeft. De meditatie met yoga voor het slapen was echt heel fijn om te doen met goed resultaat. Heerlijk geslapen daarna. Ik zou zeggen, ga door waar jij mee bezig bent.

Mieke